1. elektronica
  2. Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp

Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

37

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp

De EasyStar Gala is een elektrische vouwfiets van hoge kwaliteit met een stijlvol en luxueus ontwerp. Deze fiets heeft een lage instap, waardoor het gemakkelijk is om op en af te stappen. De fiets is uitgerust met een krachtige achterwielmotor, waardoor je moeiteloos kunt fietsen, zelfs op heuvelachtig terrein. De geïntegreerde 10Ah accu zorgt ervoor dat je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. Met de 7 versnellingen Shimano derailleur kun je eenvoudig schakelen en de juiste versnelling kiezen voor elk terrein. Daarnaast is de fiets voorzien van een geveerde voorvork, wat zorgt voor extra comfort tijdens het rijden. Het LCD display van de EasyStar Gala biedt 5 verschillende ondersteuningskeuzes, zodat je de elektrische ondersteuning kunt aanpassen aan jouw behoeften. Daarnaast heeft de fiets ook een handige Walk Assist functie, waarmee je de fiets gemakkelijk kunt besturen, zelfs als je niet aan het trappen bent. Met de verlichting op de fiets ben je altijd goed zichtbaar, zelfs in het donker. De EasyStar Gala is een veelzijdige vouwfiets die geschikt is voor zowel kleinere als grotere personen, dankzij het verstelbare zadel en stuur. Of je nu op vakantie gaat, naar je werk fietst of snel even de stad in wilt, deze vouwfiets kan het allemaal. En het beste van alles is dat je geen grote.

Veelgestelde vragen over Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp is een Vouwfiets.

De framemaat van Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp is 37. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische vouwfiets, EasyStar Gala, 20 inch, 10Ah, 7 sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen