1. elektronica
  2. Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme

Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme

Type fiets

Omafiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme

"Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme: Onze Crown fietsen worden verzonden in een doos en moeten nog worden afgemonteerd. Onderaan vind je de handleiding met instructies. De Crown Omafiets is een elegante omafiets zonder al te veel toeters en bellen. Daarom is deze fiets zeer stevig en perfect voor dagelijkse korte ritten. Crown Omafiets 28 inch 53cm - Deze volledig zwarte omafiets combineert stijl met een zeer aantrekkelijke prijs! Het tijdloze design van de bekende omafiets komt volledig tot zijn recht in deze moderne fiets. De Crown Zwart ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook een zeer aantrekkelijke prijs. Een bijkomend voordeel van een volledig zwarte fiets is dat deze niet vaak gewassen hoeft te worden! Het frame zelf is gemaakt van staal. We raden aan om de fiets zoveel mogelijk binnen te stallen, omdat staal niet volledig roestvrij is. Daarentegen is dit materiaal wel extreem stevig. Dit geldt ook voor de velgen, die zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium en dus goed bestand zijn tegen een stootje! De zwarte gesloten kettingkast draagt niet alleen bij aan het design van de fiets.".

Veelgestelde vragen over Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme is een Omafiets.

De framemaat van Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Creme kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen