1. elektronica
  2. vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame

vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

57

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27.8 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame

Met de vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame kun je genieten van eenvoud en comfort in één. Deze klassieke omafiets is ontworpen met oog voor detail en biedt een moeiteloze rijervaring. Met zijn brede wielen en terugtraprem is deze versnellingsloze fiets niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar biedt hij ook een stabiele en veilige rijervaring. De vidaXL Omafiets is perfect geschikt voor dagelijkse ritten in de stad of voor ontspannen fietstochten in de natuur. Met een frame van 57 cm is deze fiets ideaal voor volwassenen van verschillende lengtes. De stevige constructie zorgt ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van deze fiets. Daarnaast beschikt de vidaXL Omafiets over een comfortabel zadel en ergonomisch gevormde handgrepen, waardoor langere ritten een genot worden. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon van de frisse lucht wilt genieten, deze omafiets biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Kies voor gemak en stijl met de vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame!

Veelgestelde vragen over vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame is een Transportfiets.

De framemaat van vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame is 57. De wielmaat is .

vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27.8 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je vidaXL Omafiets 28 inch 57 cm frame kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen