1. elektronica
  2. Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3

Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

30 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3

De Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3 is de perfecte metgezel voor stedelijke avonturen. Deze damesfiets heeft een robuust aluminium frame en een framemaat van 50 cm, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele rit. De opvallende Jet Black Matt kleur voegt een vleugje stijl toe aan elke rit. Deze fiets is uitgerust met een Shimano Nexus 3-traps versnellingsnaaf met terugtraprem aan de achterkant, waardoor soepel schakelen en veilig remmen mogelijk is. Aan de voorkant is er een standaard naaf gemonteerd voor extra stabiliteit. Of je nu door de drukke straten fietst of een ontspannen tocht maakt, deze fiets biedt de juiste balans tussen snelheid en controle. De Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3 is niet alleen praktisch, maar heeft ook enkele handige details. Het stuurslot zorgt ervoor dat je fiets altijd rechtop blijft staan, zelfs als je hem onbeheerd achterlaat. De voordrager biedt voldoende ruimte om je spullen mee te nemen, zodat je gemakkelijk boodschappen kunt doen of je tas kunt vervoeren. Kortom, deze fiets combineert functionaliteit en stijl op een unieke manier en is de ideale keuze voor de moderne stadsfietser.

Veelgestelde vragen over Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3 is een Stadsfiets.

De framemaat van Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3 is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3 heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 30 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cortina U4 Stadsfiets D50 Jet Black Matt R3 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen