1. elektronica
  2. ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch

ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

53

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch

De ADO Stay-on A16 E bike is de ultieme elektrische vouwfiets voor avontuurlijke fietsers. Met zijn krachtige 250W-motor kunt u moeiteloos snelheden tot 25 km / u bereiken en zelfs hellingen tot 30 graden beklimmen. Of u nu naar uw werk pendelt, door de stad reist of een weekendje weg gaat, deze e-bike zal u niet teleurstellen. Deze elektrische vouwfiets is uitgerust met een hoogwaardige Shimano 7-versnellingsbak, waardoor u naadloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen. Het 16 inch formaat maakt het ook gemakkelijk om de fiets op te vouwen en mee te nemen in het openbaar vervoer of in de kofferbak van uw auto. Met de ADO Stay-on A16 E bike kunt u overal en altijd genieten van het gemak en de vrijheid van elektrisch fietsen. Daarnaast heeft deze e-bike ook een handige LCD-display, waarop u belangrijke informatie zoals snelheid, afstand en batterijniveau kunt aflezen. De sterke batterij zorgt ervoor dat u lange afstanden kunt afleggen zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen. Bovendien is de ADO Stay-on A16 E bike ook voorzien van handige accessoires zoals een bagagedrager en verlichting, waardoor u altijd veilig en comfortabel kunt rijden, zelfs in het donker. Kies voor de ADO Stay-on A16 E bike en ervaar de perfecte combinatie van stijl, prestaties en gemak. Of u nu een ervaren fietser.

Veelgestelde vragen over ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch is een Vouwfiets.

De framemaat van ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch is 53. De wielmaat is 20 Inch.

ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je ADO Stay-on A16 E bike Elektrische Vouwfiets Shimano 7 Versnellingen 16 Inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen