1. elektronica
  2. Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L

Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

52

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Riem

Aantal versnellingen

5

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

31 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L

Als de hoge brandstofprijzen nog niet voldoende reden zijn om een Fuell Flluid speedpedelec te overwegen, zijn er altijd nog deze voordelen: met een kruissnelheid van ongeveer 40 km/u bent u in druk stadsverkeer of op de ventweg langs de file vaak eerder op uw bestemming bij het forenzen. Daarbij rijdt u in de buitenlucht, geniet u van de omgeving, het weer - zo vaak regent het echt niet - en het pure gevoel van snelheid met de wind in uw gezicht. Ook blijft u in beweging, al is de inspanning niet per se zo zwaar als bij gewoon fietsen of lopen, maar... u beweegt! U stoot geen schadelijke stoffen uit tijdens uw rit, en wanneer u thuis groene stroom tankt uit uw eigen zonnepanelen daalt uw druk op het klimaat tot vrijwel nul. Fijn voor u en de komende generatie! Plus het feit dat u op een prachtig vormgegeven elektrische fiets rijdt die is ontwikkeld in samenwerking met Erik Buell, ja die van Harley Davidson, die zich kan meten met de grote merken tegen een veel prettiger prijs. Voorzien van de geavanceerde Nexus 5 versnellingsnaaf, bent u verzekerd van soepel schakelen en optimale controle over uw snelheid. Met een L-frame is deze speedpedelec perfect geschikt voor lange en sportieve fietsers, waardoor uw rit comfortabel en plezierig zal zijn. Fietsen was nog nooit zo leuk en efficiënt als met de.

Veelgestelde vragen over Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L is een Stadsfiets.

De framemaat van Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L is 52. De wielmaat is 27.5 Inch.

Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L heeft een Riem als aandrijving met 5 versnellingen.

Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 31 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Speedpedelec, FLLUID-1S met Nexus 5 versnellingsnaaf, L kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen