1. elektronica
  2. Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm

Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm

De Avalon Cargo Fiets voor mannen is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en veelzijdig vervoermiddel. Deze fiets is uitgerust met een stevig aluminium frame, waardoor hij zowel duurzaam als lichtgewicht is. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoonweg geniet van een ontspannen ritje, deze transportfiets is er om jou moeiteloos door elke uitdaging van de dag te loodsen. Met zijn drie Shimano versnellingen is geen enkele brug te hoog en geen enkele tegenwind te hard. Je zult moeiteloos kunnen schakelen en genieten van een soepele en comfortabele rit. De Avalon Cargo Fiets is ook voorzien van handige functies zoals een dubbele pootstandaard en stuurblokkering, zodat je fiets altijd stevig op zijn plek blijft staan, zelfs wanneer je hem vol beladen hebt met boodschappen. Bovendien zorgt de combinatie van een handrem en een terugtraprem ervoor dat je snel en veilig kunt stoppen wanneer dat nodig is. Deze transportfiets is niet alleen praktisch en functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke en moderne design zal hij zeker de aandacht trekken waar je ook gaat. Of je nu een snelle boodschap wilt doen in de stad of een lange fietstocht wilt maken, de Avalon Cargo Fiets voor mannen is de perfecte metgezel voor elke dag.

Veelgestelde vragen over Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm is een Transportfiets.

De framemaat van Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon Cargo Fiets Mannen - 53 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen