1. elektronica
  2. vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en

vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

50.8 cm

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

13.84 g

Lichaamslengte

Omschrijving van vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en

Deze prachtige en robuuste kinderfiets met 20 inch wielen is een fantastisch cadeau voor jouw kind. De fiets is niet alleen een geweldig speelgoed, maar ook een betrouwbare metgezel voor avontuurlijke fietstochten. Met zijn opvallende roze kleur en stijlvolle ontwerp zal deze fiets zeker de aandacht trekken. De vidaXL kinderfiets is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het frame is stevig en duurzaam, waardoor het bestand is tegen de ruwe behandeling van kinderen. Het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar, zodat de fiets kan meegroeien met jouw kind. Hierdoor kan het jarenlang plezier beleven aan deze fiets. Naast de duurzaamheid en verstelbaarheid is de fiets ook voorzien van praktische eigenschappen. Zo heeft het een handrem en terugtraprem, waardoor jouw kind op een veilige manier kan remmen. Daarnaast is de fiets uitgerust met stevige banden die zorgen voor een goede grip op verschillende ondergronden. Kortom, deze vidaXL kinderfiets is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een betrouwbare en veilige keuze voor jouw kind.

Veelgestelde vragen over vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en is een Transportfiets.

De framemaat van vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en is . De wielmaat is 50.8 cm.

vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 13.84 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je vidaXL Kinderfiets 20 inch roze en kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen