1. elektronica
  2. Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart

Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart

Met de Amigo E-Strong T1 elektrische transportfiets voor dames in matzwart, kun je zorgeloos op pad gaan! Deze robuuste fiets is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt talloze voordelen. Naast de handige voordrager voor al je boodschappen of schoolspullen, beschikt de Amigo E-Strong T1 ook over een krachtige voorwielmotor en een gesloten kettingkast die ervoor zorgt dat de ketting beschermd blijft tegen vuil en vocht. De Amigo E-Strong T1 is dé ideale fiets voor al je dagelijkse ritjes. Of je nu naar je werk, naar school of naar de supermarkt gaat, deze elektrische transportfiets brengt je veilig naar je eindbestemming. Bovendien zorgt de Amigo E-Strong T1 ook voor een plezierige rit. Met de drie versnellingen kun je gemakkelijk schakelen en je snelheid aanpassen aan de omstandigheden. De matzwarte kleur geeft de fiets een stoere uitstraling en maakt hem helemaal trendy. Kortom, met de Amigo E-Strong T1 elektrische transportfiets voor dames ben je altijd klaar om op pad te gaan en te genieten van een comfortabele en stijlvolle rit!

Veelgestelde vragen over Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart is een Transportfiets.

De framemaat van Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 3 versnellingen.

Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo E-Strong T1 Elektrische transportfiets voor dames Met 3 versnellingen Matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen