1. elektronica
  2. vidaXL Kinderfiets 16 inch en

vidaXL Kinderfiets 16 inch en

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over vidaXL Kinderfiets 16 inch en om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties vidaXL Kinderfiets 16 inch en

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

0

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

11.7 g

Lichaamslengte

Omschrijving van vidaXL Kinderfiets 16 inch en

De vidaXL Kinderfiets 16 inch en is een prachtige en robuuste fiets die perfect is voor je kind. Met zijn stijlvolle design en stevige constructie is deze fiets een geweldig cadeau waar je kind jarenlang van kan genieten. De fiets is voorzien van 16 inch wielen, waardoor hij geschikt is voor kinderen van ongeveer 4 tot 6 jaar oud. Het zadel en stuur van de fiets zijn in hoogte verstelbaar, zodat je kind altijd comfortabel kan fietsen, zelfs als hij of zij groeit. Dit betekent dat de fiets vele jaren plezier biedt en meegroeit met je kind. Daarnaast zorgen de stevige materialen en het betrouwbare ontwerp ervoor dat de fiets lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat je kind veilig en stabiel kan rijden op deze kinderfiets. Met de vidaXL Kinderfiets 16 inch en geef je je kind niet alleen een geweldig cadeau, maar ook de mogelijkheid om op een veilige en comfortabele manier de wereld te verkennen. Het is de perfecte fiets voor avontuurlijke kinderen die graag op ontdekking gaan.

Veelgestelde vragen over vidaXL Kinderfiets 16 inch en

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. vidaXL Kinderfiets 16 inch en is een Transportfiets.

De framemaat van vidaXL Kinderfiets 16 inch en is 0. De wielmaat is 16 Inch.

vidaXL Kinderfiets 16 inch en heeft een als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

vidaXL Kinderfiets 16 inch en is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 11.7 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je vidaXL Kinderfiets 16 inch en kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen