1. elektronica
  2. Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

59

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

11.8 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm

Omschrijving van Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

De Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear / single speed fiets is een absolute must-have voor de trendy stadsbewoner met een sportieve instelling. Deze fixie, ook wel bekend als single-speed, is oorspronkelijk ontworpen als een baanfiets en wordt veel gebruikt door fietskoeriers in steden zoals New York en San Francisco. Met de Cheetah Fixed Gear Bike kun je genieten van de ultieme fietservaring. Deze veelzijdige fiets kan worden gebruikt als een doortrapper, waarbij je constant in beweging blijft, of je kunt kiezen voor een vrijloop door het achterwiel om te draaien en te genieten van een 'free-wheel' ervaring. Deze flexibiliteit geeft je de mogelijkheid om te genieten van verschillende fietsstijlen, afhankelijk van je voorkeur en de omstandigheden. Naast zijn indrukwekkende prestaties is deze Cheetah Fixed Gear Bike ook uitgerust met handremmen voor extra gemak en veiligheid. Of je nu door drukke straten manoeuvreert of een steile afdaling maakt, je kunt vertrouwen op de betrouwbare remmen van deze fiets. Bovendien heeft de fiets een minimalistisch en trendy ontwerp, waardoor je er op straat altijd stijlvol uitziet. Met zijn zwarte kleur en strakke lijnen is de Cheetah Bohemian 1sp Black 59 een echte eyecatcher. Kortom, de Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear / single speed fiets is de perfecte keuze voor de avontuurlijke fietser die houdt van snelheid, st.

Veelgestelde vragen over Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike is 59. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 11.8 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Bohemian 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen