1. elektronica
  2. Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah

Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah

De Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah is een stijlvolle en functionele fiets voor heren. Uitgerust met een krachtige voorwielmotor, een 13 Ah accu en een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf, biedt deze fiets een soepele en comfortabele rijervaring. De gesloten kettingkast en het transportrek maken deze fiets ideaal voor dagelijkse boodschappen of het vervoeren van bagage. Het LCD scherm op het stuur geeft je inzicht in je snelheid, afgelegde afstand en de huidige ondersteuningsstand. Het stevige aluminium frame met dubbele bovenbuis zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Het zadel en de handvatten zijn ontworpen voor optimaal comfort tijdens langere ritten. Bovendien werkt de LED verlichting op de accu, waardoor je altijd goed zichtbaar bent. Met zowel V-brakes voor als achter, en een handige terugtraprem, biedt deze fiets uitstekende remkracht, zelfs wanneer je volledig bepakt bent. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik of een handige transportfiets, de Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah is een uitstekende keuze.

Veelgestelde vragen over Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah is een Transportfiets.

De framemaat van Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische herenfiets, transport, Rosendaal 3, Nxs 7, 50 cm, 13Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen