1. elektronica
  2. Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey

Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey

Beaufort brengt met de Betty een elegante en betaalbare e-bike op de markt voor heren. Deze elektrische fiets is uitgerust met een middenmotor, een geïntegreerde accu en hydraulische schijfremmen. De Betty is verkrijgbaar met zowel 26 inch als 28 inch wielen, waardoor er voor iedere fietser een passende maat is. De elektrische fiets is voorzien van een geveerde voorvork en een comfortabel zadel, waardoor het rijden op de Betty een plezierige ervaring is. Daarnaast beschikt de fiets over een Shimano Tourney 7 versnellingen derailleur en verlichting die werkt op de 11.6 Ah accu. Met een actieradius van 50 tot 120 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden, is de Betty ideaal voor lange tochten. Of je nu in de stad, op het platteland of in de vrije natuur fietst, met de Betty kun je volop genieten van de omgeving. Naast de vele functionele eigenschappen is de Betty ook nog eens stijlvol vormgegeven. De vlot gelijnde fiets trekt zeker de aandacht en zal menig hoofd doen omdraaien. Kortom, de Betty is de perfecte elektrische herenfiets voor iedereen die op zoek is naar comfort, kwaliteit en een trendy design.

Veelgestelde vragen over Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische herenfiets, Betty, 28", 53 cm, 7 sp, rackley grey kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen