1. elektronica
  2. Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat

Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

50

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat

Binnen het ontwerp van de Vogue Carry 2 is er veel aandacht besteed aan zowel het design als de efficiëntie. Kies voor dit model elektrische bakfiets voor functionaliteit, snelheid en comfort. Met een volle accu heeft deze bakfiets een optimale actieradius van 50 tot 70 kilometer. De krachtige motor bevindt zich in het midden van de trapas, waardoor je direct trapondersteuning hebt zodra je onderweg bent. In combinatie met het herkenbare fietsstuur biedt de Carry 2 een zeer natuurlijke fietservaring, met een extra duwtje in de rug. De Vogue Carry 2 is verkrijgbaar in een stoere zwarte kleur, met de keuze tussen een zwarte of bruine bak. Deze elektrische bakfiets is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling is de Carry 2 een echte eyecatcher. Of je nu boodschappen wilt doen, de kinderen naar school wilt brengen of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, deze bakfiets biedt alles wat je nodig hebt. Met zijn ruime bak kun je gemakkelijk al je spullen meenemen, terwijl je dankzij de elektrische ondersteuning moeiteloos door de stad zoeft. Ervaar zelf het gemak en comfort van de Vogue Carry 2 en geniet van elke rit.

Veelgestelde vragen over Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat is een Bakfiets.

De framemaat van Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat is 50. De wielmaat is 24 Inch.

Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vogue Carry 2 Elektrische Bakfiets Mat kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen