1. elektronica
  2. QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK

QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

48

Wielmaat

20.26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

90 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK

De Qivelo Curve 3 elektrische bakfiets is niet zomaar een bakfiets, het is een perfecte combinatie van modern design en geavanceerde technologie. Met zijn ruime bak is deze bakfiets de grootste in zijn klasse, waardoor je moeiteloos al je spullen kunt vervoeren. Of het nu gaat om boodschappen, bagage of zelfs de kinderen, deze bakfiets biedt alle ruimte die je nodig hebt. Wat deze bakfiets echt onderscheidt, is de krachtige Bafang middenmotor. Met zijn slimme krachtsensor zorgt deze motor voor een soepele en efficiënte ondersteuning tijdens het fietsen. Je zult versteld staan van de snelheid en het gemak waarmee je lange afstanden kunt afleggen. En met de Shimano Nexus versnellingen kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden, zodat je altijd in de juiste versnelling fietst. Naast zijn indrukwekkende prestaties is de Qivelo Curve 3 ook uitgerust met handige functies zoals automatische LED-verlichting en Tekro geventileerde schijfremmen. Deze zorgen voor maximale veiligheid en zichtbaarheid, zelfs in donkere omstandigheden. En dankzij zijn stijlvolle zwarte kleur is deze bakfiets niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. Kortom, de Qivelo Curve 3 elektrische bakfiets is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime, comfortabele en betrouwbare bakfiets. Met zijn moderne design en geavanceerde techn.

Veelgestelde vragen over QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK is een Bakfiets.

De framemaat van QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK is 48. De wielmaat is 20.26 Inch.

QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 90 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je QIVELO CURVE 3 E-BAKFIETS MIDDENMOTOR BLACK BLACK kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen