1. elektronica
  2. Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3

Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

61

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1000 kg

Lichaamslengte

186 - 190 cm, 181 - 185 cm

Omschrijving van Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3

De Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3 is een stoere herenfiets die perfect is voor lange fietstochten en dagelijks gebruik. Met een framemaat van 61cm is deze fiets geschikt voor mannen van verschillende lengtes. De opvallende Jet Black Matt kleur geeft de fiets een moderne en stijlvolle uitstraling. Deze fiets is uitgerust met een Shimano Nexus 3-traps versnellingsnaaf met terugtraprem, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen en veilig kunt remmen. Daarnaast heeft de fiets een standaard naaf aan de voorzijde, waardoor je vlot kunt manoeuvreren in drukke straten. Het aluminium frame zorgt niet alleen voor een lichtgewicht fiets, maar ook voor extra duurzaamheid. Een handig detail van de Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3 is het stuurslot, waarmee je de fiets eenvoudig kunt parkeren zonder dat deze omvalt. Daarnaast heeft de fiets een handige voordrager, waarop je gemakkelijk je tas, boodschappen of andere spullen kunt vervoeren. Kortom, met de Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3 geniet je van comfortabel fietsen en ben je altijd voorzien van een praktische en stijlvolle fiets.

Veelgestelde vragen over Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3 is een Stadsfiets.

De framemaat van Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3 is 61. De wielmaat is 28 Inch.

Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3 heeft een Ketting als aandrijving met versnellingen.

Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 1000 kg en een lichaamslengte van 186 - 190 cm, 181 - 185 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cortina U4 H61 Jet Black Matt R3 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen