1. elektronica
  2. Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw

Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw

De Amigo E-City S1 elektrische stadsfiets voor heren is een tijdloze en veelzijdige fiets die perfect is voor dagelijks gebruik in de stad. Met zijn no-nonsens karakter biedt deze e-bike het beste van beide werelden - praktisch en stijlvol. De fiets heeft een framemaat van 54 centimeter en een indrukwekkende matblauwe kleur met zwarte details, waardoor hij er echt strak uitziet. Deze herenfiets is uitgerust met een krachtige MXUS voorwielmotor, waardoor je moeiteloos door de stad kunt cruisen. Met de Shimano Nexus 3 naafversnelling kun je eenvoudig schakelen en de gewenste snelheid kiezen. En het beste van alles is dat je met een volle accu een actieradius hebt tot wel 120 kilometer! Dit betekent dat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen en kunt genieten van de vrijheid en het gemak van elektrisch fietsen. Kortom, de Amigo E-City S1 is de ideale metgezel voor heren die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele elektrische stadsfiets. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit door de stad, deze fiets zal je niet teleurstellen. Met zijn strakke design en geweldige specificaties is hij zeker een waardevolle investering waar je nog vele jaren plezier van zult hebben.

Veelgestelde vragen over Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw is een Stadsfiets.

De framemaat van Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw heeft een Ketting als aandrijving met 3 versnellingen.

Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Matblauw kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen