1. elektronica
  2. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

30000 g

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

De AMIGO E-Vibe D1+ elektrische stadsfiets voor dames is een sportieve fiets die alles biedt wat je nodig hebt: veelzijdigheid, praktisch gebruiksgemak en ultiem comfort! Deze e-bike is perfect geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een prijs die niet te verslaan is. De fiets heeft een indrukwekkende framemaat van 28 inch en is speciaal ontworpen voor dames met een framemaat van 51 centimeter. De prachtige blauwgrijze kleur, gecombineerd met de zwarte details, zorgen voor een stijlvol contrast. Met de krachtige MXUS voorwielmotor en de Shimano Speed 7 derailleurversnellingen ben je verzekerd van een soepele en moeiteloze rit. Daarnaast zorgt de verende voorvork ervoor dat oneffenheden in de weg worden opgevangen, waardoor je altijd comfortabel kunt blijven fietsen. Dankzij de elektrische ondersteuning kun je met deze fiets afstanden tot wel 120 kilometer afleggen zonder je zorgen te maken over vermoeidheid. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt, met de AMIGO E-Vibe D1+ elektrische stadsfiets geniet je altijd van een plezierige en comfortabele fietservaring. Laat je verrassen door de kwaliteit, het design en de betaalbaarheid van deze geweldige fiets!

Veelgestelde vragen over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs is een Stadsfiets.

De framemaat van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs is 51. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 30000 g en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen