1. elektronica
  2. Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782

Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

61 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782

Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782 is het ultieme verzorgingsproduct voor je nieuwe leren Brooks zadel. Dit leervet is speciaal ontwikkeld door Brooks en zorgt ervoor dat je zadel soepel blijft en beschermd is tegen regen. Met de natuurlijke ingrediënten in Proofide geef je je zadel de beste verzorging die het verdient. Brooks Proofide is essentieel voor het behoud van de kwaliteit en levensduur van je Brooks zadel. Het vet dringt diep door in het leer, waardoor het zadel soepel blijft en de natuurlijke eigenschappen behoudt. Met regelmatig gebruik van Proofide voorkom je dat het leer uitdroogt en barst, waardoor je zadel er altijd als nieuw uitziet. Deze 50 ml verpakking van Brooks zadelvet Proofide biedt voldoende product om je zadel regelmatig te onderhouden. Het is gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in het leer. Geef je Brooks zadel de beste verzorging en bescherming met Proofide, zodat je optimaal kunt genieten van comfortabele en stijlvolle fietstochten.

Veelgestelde vragen over Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782 is een Stadsfiets.

De framemaat van Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782 is . De wielmaat is .

Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782 heeft een als aandrijving met versnellingen.

Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782 is geschikt voor met een gewicht van 61 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Brooks zadelvet Proofide 50 ml ZDDB782 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen