1. elektronica
  2. Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short

Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

52

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short

Heb je ooit een bakfiets gekocht die niet elektrisch is en heb je er spijt van dat je toch geen elektrische hebt gekocht? Kon je met 1 kindje in de bakfiets makkelijk wegfietsen maar vind je het nu toch wel zwaar met 2 kids erin? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Laat je niet-elektrische Cargo Bike long of Cargo Bike Short bakfiets gewoon ombouwen door ons. Je zult nooit meer in het zweet hoeven fietsen met een bakfiets, of deze nu leeg is of vol met kids of boodschappen. Met onze elektrische ombouw kun je moeiteloos en comfortabel door de stad fietsen, zonder tijd en energie te verspillen. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat jouw bakfiets wordt voorzien van een krachtige en betrouwbare elektrische motor. Hierdoor kun je met gemak lange afstanden afleggen en zelfs heuvels beklimmen zonder enige moeite. Met de elektrische ombouw geniet je van een soepele en stille rijervaring, terwijl je tegelijkertijd het milieu spaart. Onze ombouwservice omvat ook een haal- en brengservice, zodat je geen gedoe hebt met het vervoeren van je bakfiets. Daarnaast bieden we een garantie van 6 maanden op onze ombouw, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je elektrische Cargo Bike. Wacht niet langer en geef je bakfiets een elektrische boost! Bespaar tijd, energie en geniet van moeit.

Veelgestelde vragen over Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short is een Bakfiets.

De framemaat van Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short is 52. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische ombouw voor Bakfiets.nl Cargo Bike Long en Short kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen