1. elektronica
  2. E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME

E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME

Type fiets

Hybridefiets

Framemaat

46

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25.8 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME

De E-VISION ALEGRA 26 INCH DAMESFIETS H46 > 7 SPEED CREME is een betrouwbare metgezel voor avontuurlijke vrouwen die willen genieten van moeiteloos fietsen. Met zijn stijlvolle crèmekleurige frame en eigentijds ontwerp is deze fiets niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Deze fiets is uitgerust met hoogwaardige naven voor een soepele en comfortabele rit. Aan de voorkant vind je de Kundo naaf, terwijl aan de achterkant een krachtige Bafang-motornaaf met een externe 7-speed versnelling te vinden is. Deze combinatie zorgt voor moeiteloos schakelen en een vlotte acceleratie, waardoor je zonder problemen heuvels en tegenwind kunt trotseren. Daarnaast biedt de E-VISION ALEGRA 26 INCH DAMESFIETS H46 > 7 SPEED CREME een geavanceerd elektrisch aandrijfsysteem, waardoor je met gemak lange afstanden kunt afleggen. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon ontspant tijdens een weekendrit, deze fiets zorgt voor een comfortabele en plezierige ervaring. Met zijn 7 versnellingen heb je altijd de juiste ondersteuning bij het trappen, terwijl de krachtige motor je een extra boost geeft wanneer dat nodig is. Kortom, de E-VISION ALEGRA 26 INCH DAMESFIETS H46 > 7 SPEED CREME is een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en betrouwbaarheid. Of je nu.

Veelgestelde vragen over E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME is een Hybridefiets.

De framemaat van E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME is 46. De wielmaat is 26 Inch.

E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25.8 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je E-VISION ALEGRA 26 INCH LADY H46 > 7 SPEED CREME kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen