1. elektronica
  2. Mbm Pulse Fiets (elektrisch)

Mbm Pulse Fiets (elektrisch)

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Mbm Pulse Fiets (elektrisch) om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Mbm Pulse Fiets (elektrisch)

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

46

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Mbm Pulse Fiets (elektrisch)

De Mbm Pulse Fiets (elektrisch) is de perfecte metgezel voor al jouw dagelijkse avonturen! Of je nu naar school gaat, naar huis rijdt of naar de sportschool gaat, deze e-bike zorgt ervoor dat je snel en moeiteloos op je bestemming aankomt. Met zijn strakke en sportieve design is deze zwarte transportfiets met een framemaat van 46 centimeter een echte blikvanger. Maar het is niet alleen zijn uiterlijk dat indruk maakt, want deze fiets is voorzien van een krachtige Bafang H300 achterwielmotor. Deze motor, gecombineerd met de accu met een vermogen van maar liefst 481 Wh, zorgt ervoor dat je altijd genoeg power hebt, zelfs op langere afstanden. Met vijf verschillende ondersteuningsstanden is de Mbm Pulse Fiets echt een veelzijdige elektrische fiets. Of je nu wat extra ondersteuning wilt tijdens een steile klim of juist wat minder hulp nodig hebt op een vlak stuk, deze fiets past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Kortom, met de Mbm Pulse Fiets geniet je van de perfecte combinatie van kracht, snelheid en comfort, en wordt elke rit een avontuur!

Veelgestelde vragen over Mbm Pulse Fiets (elektrisch)

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Mbm Pulse Fiets (elektrisch) is een Transportfiets.

De framemaat van Mbm Pulse Fiets (elektrisch) is 46. De wielmaat is 28 Inch.

Mbm Pulse Fiets (elektrisch) heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Mbm Pulse Fiets (elektrisch) is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Mbm Pulse Fiets (elektrisch) kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen