1. elektronica
  2. Bafang accu connector 900mm UART

Bafang accu connector 900mm UART

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bafang accu connector 900mm UART om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bafang accu connector 900mm UART

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Bafang accu connector 900mm UART

De Bafang accu connector 900mm UART is een essentiële accessoire voor jouw elektrische fiets. Met deze batterijconnector kun je moeiteloos de accu aansluiten op jouw fietsframe. Dankzij de schuifplaat van MM en de 900 mm lange kabel is deze connector geschikt voor verschillende Bafang modellen. Deze hoogwaardige connector van Bafang is speciaal ontworpen om een betrouwbare en veilige verbinding tussen de accu en het frame te garanderen. Met zijn 900 mm kabel biedt hij voldoende lengte om de accu op een handige plek te bevestigen. Of je nu een mountainbike, stadsfiets of trekkingfiets hebt, deze connector past op diverse modellen en zorgt voor een probleemloze installatie. Met de Bafang accu connector 900mm UART hoef je je geen zorgen te maken over losse kabels of slechte verbindingen. De connector is duurzaam en stevig, zodat je optimaal kunt genieten van jouw elektrische fietservaring. Voeg dit handige accessoire toe aan jouw fietsuitrusting en benut de kracht van Bafang-technologie voor een soepele en betrouwbare werking van jouw e-bike.

Veelgestelde vragen over Bafang accu connector 900mm UART

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bafang accu connector 900mm UART is een Stadsfiets.

De framemaat van Bafang accu connector 900mm UART is . De wielmaat is .

Bafang accu connector 900mm UART heeft een als aandrijving met versnellingen.

Bafang accu connector 900mm UART is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bafang accu connector 900mm UART kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen