1. elektronica
  2. Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm

Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm

De Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm is de perfecte fiets voor de moderne vrouw die graag in het oog wil springen. Deze transportfiets is ideaal voor het doen van dagelijkse boodschappen. Dankzij het transportrek kun je gemakkelijk een rieten mand of krat bevestigen om je boodschappen mee te nemen. De fiets is uitgerust met handige functies zoals een stevige dubbele standaard, een degelijk slot en een extra luide bel. Deze stijlvolle Antilope Transportfiets maakt fietsen echt leuk! Het oversized frame is sterk en duurzaam, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van deze fiets. De lichtgewicht kettingkast zorgt ervoor dat je kleding altijd netjes en schoon blijft. Bovendien is de fiets voorzien van LED batterijverlichting aan de voor- en achterkant, waardoor je veilig kunt fietsen zonder het gebruik van een dynamo. De handige voordrager is ideaal voor het vervoeren van boodschappen of andere spullen. Specificaties: - Merk: Antilope - Artikelnummer: Ant28ls0001-JB-50 - Fiets: Transport - Type: Dames - Kleur: Jeans Blauw - Inch: 28 - Framehoogte: 50cm - Terugtraprem: Ja - Handrem voor: Ja - Handrem achter: Nee - Bel: Ja - Versnellingen: Nee - Gesloten kettingkast: Ja - Luchtbanden: Ja - Verlichting voor: LED verlichting - Verlicht.

Veelgestelde vragen over Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm is een Transportfiets.

De framemaat van Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm heeft een als aandrijving met versnellingen.

Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Antilope Transportfiets 28 Inch Jeans 50cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen