1. elektronica
  2. Natucleaner spuitbus spray 400ml

Natucleaner spuitbus spray 400ml

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Natucleaner spuitbus spray 400ml om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Natucleaner spuitbus spray 400ml

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

0

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Natucleaner spuitbus spray 400ml

De Natucleaner spuitbus spray 400 ml is een veelzijdig schoonmaakproduct dat veilig en effectief verschillende soorten vuil en vlekken verwijdert. Met deze handige spray kun je gemakkelijk olie, kit en verf van verschillende materialen verwijderen. Zeg maar dag tegen die hardnekkige vlekken, want deze reiniger kan zelfs kauwgom uit bekleding verwijderen. Daarnaast is de Natucleaner ook uitermate geschikt voor het verwijderen van hars van autolak en vlekken uit bekleding. Heb je last van vieze velgen? Geen probleem! Deze spuitbus verwijdert ook moeiteloos smeer van velgen. En wanneer je autoruiten bedekt zijn met vliegen, dan is de Natucleaner jouw redder in nood. Deze krachtige spray zorgt ervoor dat de vliegen als sneeuw voor de zon verdwijnen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze Natucleaner ook stickerlijm van glas verwijderen. Geen gedoe meer met plakkerige resten op je ramen. De Natucleaner spuitbus spray 400 ml is van het merkloze merk, wat betekent dat je een kwaliteitsproduct krijgt zonder de hoge prijskaartjes. Met deze handige spray in huis wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Veelgestelde vragen over Natucleaner spuitbus spray 400ml

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Natucleaner spuitbus spray 400ml is een Stadsfiets.

De framemaat van Natucleaner spuitbus spray 400ml is 0. De wielmaat is .

Natucleaner spuitbus spray 400ml heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Natucleaner spuitbus spray 400ml is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Natucleaner spuitbus spray 400ml kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen