1. elektronica
  2. Brooks zadelvet Proofide 30ml

Brooks zadelvet Proofide 30ml

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Brooks zadelvet Proofide 30ml om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Brooks zadelvet Proofide 30ml

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

37 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Brooks zadelvet Proofide 30ml

Het Brooks zadelvet Proofide 30 ml is de perfecte verzorging voor uw nieuwe leren Brooks zadel. Met dit speciaal samengestelde leervet blijft het leer soepel en wordt het tevens regenbestendig gemaakt. Het zadelvet is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zodat u uw zadel op een milieuvriendelijke manier kunt onderhouden. Het gebruik van Brooks Proofide is essentieel voor het behoud van de kwaliteit en duurzaamheid van uw zadel. De 30 ml verpakking is handig en compact, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen tijdens fietstochten. U kunt het zadelvet eenvoudig aanbrengen met een doekje, waardoor het voor iedereen makkelijk in gebruik is. Met de Brooks zadelvet Proofide 30 ml kunt u met een gerust hart genieten van comfortabele fietstochten, zelfs tijdens regenachtige dagen. Verwen uw Brooks zadel en geef het de verzorging die het verdient met dit hoogwaardige leervet. U zult versteld staan van het resultaat en uw zadel zal er als nieuw uitzien, zelfs na vele kilometers fietsplezier.

Veelgestelde vragen over Brooks zadelvet Proofide 30ml

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Brooks zadelvet Proofide 30ml is een Stadsfiets.

De framemaat van Brooks zadelvet Proofide 30ml is . De wielmaat is .

Brooks zadelvet Proofide 30ml heeft een als aandrijving met versnellingen.

Brooks zadelvet Proofide 30ml is geschikt voor met een gewicht van 37 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Brooks zadelvet Proofide 30ml kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen