1. elektronica
  2. Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp

Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

45

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

23 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp

De Villette le Petit Bonheur is een elektrische damesfiets die speciaal is ontworpen voor kleinere mensen en fietsers die wat onzekerder zijn. Met een lage instap en 26 inch wielen, biedt deze fiets een comfortabele en veilige rijervaring. Het wat kleinere frame zorgt ervoor dat u gemakkelijk met beide voeten op de grond kunt staan, waardoor u meer vertrouwen krijgt tijdens het fietsen. Deze complete e-bike is voorzien van een krachtige achterwielmotor die op een natuurlijke manier ondersteuning biedt. De motor werkt daar waar de ketting het wiel in beweging brengt, wat zorgt voor een soepele en efficiënte rit. Met de Shimano derailleur kunt u kiezen uit 7 verschillende versnellingen en dankzij de 3 ondersteuningsstanden kunt u de mate van ondersteuning eenvoudig aanpassen aan uw behoeften. Het LED-display op het stuur maakt het selecteren van de gewenste ondersteuningsstand een fluitje van een cent. Bovendien is de fiets geschikt voor personen met een lengte tussen 150 en 175 cm, dankzij de lange zadelpen en het verstelbare stuur. Kortom, de Villette le Petit Bonheur is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, betrouwbare en stijlvolle elektrische damesfiets.

Veelgestelde vragen over Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp is een Stadsfiets.

De framemaat van Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp is 45. De wielmaat is 26 Inch.

Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 23 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette le Petit Bonheur, elektrische damesfiets, 26 inch, 7 sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen