1. elektronica
  2. Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm

Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

9

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm

Ga op avontuur met de Kalkhoff Endeavour 5.B Season damesfiets van 48 cm! Deze elektrische toerfiets is speciaal ontworpen voor lange tochten en fietsvakanties. Geniet van een comfortabele rit dankzij de gebogen zithouding, die je in staat stelt om moeiteloos kilometers af te leggen. De geveerde voorvork zorgt voor extra comfort, zelfs op oneffen terrein. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige fiets is uitgerust met een lock-out systeem, waarmee je de voorvork kunt vergrendelen tijdens het fietsen op gladde wegen. Dit stelt je in staat om nog meer snelheid te maken en volop te genieten van je rit. Met de Kalkhoff Endeavour 5.B Season ben je klaar voor elk avontuur, of je nu kiest voor een rustige fietstocht door het platteland of een uitdagende bergbeklimming. Kies voor betrouwbaarheid en comfort met de Kalkhoff Endeavour 5.B Season damesfiets. Met zijn stijlvolle design en indrukwekkende prestaties is deze fiets de ideale metgezel voor al je fietsavonturen. Waar wacht je nog op? Stap op en ontdek de wereld op een geheel nieuwe manier!

Veelgestelde vragen over Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm heeft een als aandrijving met 9 versnellingen.

Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Kalkhoff Endeavour 5.B Season dames 48 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen