1. elektronica
  2. Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch

Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

27

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch

De Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch is de perfecte metgezel voor iedereen die onderweg wil zijn. Met zijn gemakkelijk opvouwbare ontwerp en super lichtgewicht constructie is deze vouwfiets een must-have voor stadsavonturiers en reizigers. Het geïntegreerde draaisysteem zorgt ervoor dat je de fiets moeiteloos kunt opvouwen en overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu met de trein reist, de fiets in je auto wilt opbergen of gewoon wat extra ruimte in je huis wilt creëren, deze vouwfiets past perfect in elke situatie. Naast zijn praktische eigenschappen is de Aurelia Vouwfiets ook een stijlvolle metgezel. Met zijn moderne en strakke design ziet hij er niet alleen geweldig uit, maar trekt hij ook de aandacht. De reflectoren tussen de spaken zorgen ervoor dat je extra opvalt in het verkeer, waardoor je veiligheid altijd gewaarborgd is. Deze vouwfiets is niet alleen robuust en oersterk, maar ook een fashion statement. Met zijn unisex ontwerp is hij geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor hij de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en trendy fiets. Waar wacht je nog op? Ontdek de vrijheid van de Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch en ga op avontuur!

Veelgestelde vragen over Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch is een Stadsfiets.

De framemaat van Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch is 27. De wielmaat is 20 Inch.

Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Aurelia Vouwfiets Fiets Unisex - 20 Inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen