1. elektronica
  2. Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2

Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

0

Wielmaat

50 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

250 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2

De Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2 is de perfecte accessoire om je kinderen te beschermen tegen de elementen tijdens het fietsen. Of het nu regent, hard waait of de zon fel schijnt, deze regentent biedt optimale bescherming. Maar dat is nog niet alles! Deze regentent is niet alleen super handig, maar ook nog eens duurzaam dankzij het gebruik van extra sterk PVC. Met de handige YKK ritsen kun je zelf bepalen of je de zijkanten open of dicht wilt maken. Zo kun je de regentent aanpassen aan de weersomstandigheden en genieten van een comfortabele fietsrit met je kinderen. Houd er wel rekening mee dat de tent niet 100% waterdicht is en bij hevige regenval kan er een kleine lekkage optreden op de naden. Met de Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2 hoef je geen zorgen meer te maken over het weer tijdens je fietstochtjes met je kinderen. Deze regentent combineert functionaliteit en duurzaamheid, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele en beschermde rit.

Veelgestelde vragen over Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2 is een Bakfiets.

De framemaat van Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2 is 0. De wielmaat is 50 Inch.

Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2 heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen.

Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2 is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 250 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Regentent Batavus Fier 2 Bakfiets V2 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen