1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip

Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip

De Metrop. Joy 2.0 is een elektrische damesfiets die perfect is voor stadsritten. Met zijn voorwielmotor en Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf biedt deze fiets een soepele en comfortabele rijervaring. U kunt eenvoudig schakelen tussen de versnellingen en veilig tot stilstand komen met behulp van de velgremmen en de terugtraprem. Het LCD scherm van de fiets geeft u alle informatie die u nodig heeft tijdens uw rit. U kunt gemakkelijk zien hoe snel u rijdt, hoe ver u al bent gekomen en hoeveel batterijcapaciteit er nog over is. Daarnaast kunt u met het display ook de verlichting van de fiets bedienen. Met 5 verschillende ondersteuningsstanden en de handige Walk Assist functie kunt u altijd de juiste ondersteuning kiezen voor uw rit. Deze elektrische damesfiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft 3 verschillende accucapaciteiten om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen. Of u nu een dagje gaat shoppen, even snel boodschappen gaat doen of de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, u kunt altijd vertrouwen op de betrouwbaarheid van deze e-bike. Daarnaast is de Metrop. Joy 2.0 ook zeer geschikt voor langere fietstochten door stad en land.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 10Ah, hip kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen