1. elektronica
  2. Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem

Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

65

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

196+ cm, 191 - 195 cm, 186 - 190 cm

Omschrijving van Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem

De Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren is een krachtige en betrouwbare metgezel voor jouw stedelijke avonturen. Of je nu door drukke straten rijdt of over hobbelige wegen gaat, deze fiets is ontworpen om je te ondersteunen. Met een afgesloten kettingkast ben je beschermd tegen vuil en stof, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud. De terugtraprem zorgt voor een soepele en veilige stop, terwijl de stevige bagagedrager voldoende ruimte biedt om je spullen mee te nemen. Wat deze fiets echt uniek maakt, zijn de jasbeschermers en de retro-uitstraling. De jasbeschermers voorkomen dat je kleding vast komt te zitten in de ketting, waardoor je altijd netjes en zonder zorgen kunt fietsen. En laten we het niet vergeten, het zwarte frame in combinatie met de crèmekleurige banden geeft deze fiets een vintage look die zeker de aandacht zal trekken. Of je nu een ritje maakt naar het werk of een ontspannen fietstocht maakt in het weekend, de Avalon Export R3 is jouw ideale metgezel in het Nederlandse klimaat en verkeer.

Veelgestelde vragen over Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem is een Stadsfiets.

De framemaat van Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem is 65. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 196+ cm, 191 - 195 cm, 186 - 190 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 65 cm Terugtraprem kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen