1. elektronica
  2. Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21

Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

95

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

21

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg en meer

Lichaamslengte

Omschrijving van Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21

De Myatu E-Bike is een 26-inch elektrische mountainbike die zowel geschikt is voor vrouwen als mannen. Deze stoere fiets is voorzien van een krachtige 36V 10.4AH accu, waarmee je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Dankzij de Shimano 21 versnellingen ben je altijd in staat om de juiste snelheid te kiezen, of je nu een steile berg beklimt of op een vlakke weg fietst. Deze opvouwbare mountainbike is uitgerust met een sterke hoge sterkte carbon vering vork en achtervering, waardoor je geniet van een comfortabele rit, zelfs op ruig terrein. De dubbele schokabsorptie zorgt ervoor dat alle oneffenheden in de weg moeiteloos worden opgevangen. Daarnaast zijn zowel de voor- als achterremmen uitgerust met mechanische schijfremmen, waardoor je altijd snel en veilig kunt stoppen. Met het professionele 21 snelheid systeem kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende versnellingen, wat resulteert in een perfect klimvermogen. Of je nu een avontuurlijke fietstocht wilt maken in de natuur of gewoon comfortabel naar je werk wilt fietsen, de Myatu E-Bike is de ideale metgezel. Met zijn opvouwbare ontwerp kun je de fiets gemakkelijk meenemen in de auto of opbergen in een kleine ruimte. Daarnaast is deze elektrische fiets niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design en krachtige prestaties zal.

Veelgestelde vragen over Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21 is een Vouwfiets.

De framemaat van Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21 is 95. De wielmaat is 26 Inch.

Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21 heeft een Ketting als aandrijving met 21 versnellingen.

Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en meer en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 10.4AH accu en Shimano 21 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen