1. elektronica
  2. Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND

Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND

Type fiets

Fatbike

Framemaat

90

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

30 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND

Maak kennis met de KNAAP LON elektrische fatbike met lage instap, de ultieme fietservaring voor avontuurlijke zielen die altijd in beweging willen blijven. Deze stoere ebike combineert kracht en stijl, waardoor je moeiteloos kunt genieten van lange fietstochten op elk terrein. Of je nu door de stad wilt cruisen of wilt gaan verkennen in de natuur, deze elektrische fatbike is er klaar voor. Met zijn indrukwekkende snelheid van 25 km/h is de KNAAP LON een ware krachtpatser. Je kunt zelfs met zijn tweeën op deze ebike rijden, want hij is sterk genoeg om jullie beide te dragen. De lage instap zorgt voor extra comfort en gemak bij het op- en afstappen, waardoor deze fatbike ideaal is voor mensen van alle leeftijden en mobiliteitsniveaus. Maar dat is nog niet alles! De KNAAP LON elektrische fatbike is uitgerust met zandbanden, waardoor je zelfs op ruig terrein moeiteloos kunt rijden. Deze banden bieden optimale grip en stabiliteit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je fietstocht. Met zijn robuuste frame en hoogwaardige materialen is deze fatbike gebouwd om lang mee te gaan en je te voorzien van eindeloos fietsplezier. Dus waar wacht je nog op? Stap op de KNAAP LON en ervaar de sensatie van vrijheid en avontuur op twee wielen.

Veelgestelde vragen over Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND is een Fatbike.

De framemaat van Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND is 90. De wielmaat is 20 Inch.

Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 30 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Knaap LON elektrische fatbike met lage instap. 25km/h SAND kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen