1. elektronica
  2. Bohlt R160

Bohlt R160

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bohlt R160 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bohlt R160

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

126.60

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Bohlt R160

De Bohlt R160 is een absolute favoriet onder fietsliefhebbers. Deze compacte elektrische vouwfiets heeft 16’’ wielen die zorgen voor een soepele en comfortabele rit. Wat deze fiets echt geweldig maakt, is zijn vermogen om snel en eenvoudig opgevouwen te worden. Met een handomdraai kun je de Bohlt R160 opvouwen tot een klein en handzaam formaat, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen waar je ook naartoe gaat. Wat deze vouwfiets nog aantrekkelijker maakt, is zijn lichte gewicht van slechts 17,5 kg. Dit maakt het dragen van de fiets een fluitje van een cent, maar maakt het ook mogelijk om hem moeiteloos mee te nemen in het openbaar vervoer of zelfs op een boot. Of je nu pendelt naar je werk, een weekendje weg gaat of gewoon wilt genieten van een ontspannen fietstocht, met de Bohlt R160 ben je altijd klaar om te gaan. Daarnaast beschikt deze elektrische vouwfiets over een krachtige motor die je ondersteunt tijdens het fietsen. Met de Bohlt R160 kun je moeiteloos heuvels beklimmen en langere afstanden afleggen zonder dat je vermoeid raakt. Met een elegant en modern ontwerp is deze vouwfiets niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Kies voor de Bohlt R160 en ontdek een geheel nieuwe manier van fietsen.

Veelgestelde vragen over Bohlt R160

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bohlt R160 is een Vouwfiets.

De framemaat van Bohlt R160 is 126.60. De wielmaat is 16 Inch.

Bohlt R160 heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen.

Bohlt R160 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bohlt R160 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen