1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah

Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah

Ontdek de luxe en comfortabele Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0! Met zijn krachtige voorwielmotor en Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf biedt deze fiets een soepele en moeiteloze rijervaring. De velgremmen én terugtraprem zorgen voor een veilige en betrouwbare remkracht in elke situatie. Het LCD scherm geeft u alle benodigde informatie tijdens uw rit. U kunt eenvoudig zien hoe hard en hoe ver u rijdt, de accucapaciteit in de gaten houden en een van de 5 ondersteuningsstanden kiezen, of zelfs de Walk Assist inschakelen. Daarnaast kunt u met het display ook de verlichting bedienen. Zo bent u altijd goed zichtbaar, zelfs in het donker. Deze elektrische damesfiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt keuze uit 3 accucapaciteiten. Zo kunt u de fiets volledig aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Of u nu een snelle boodschap wilt doen, gaat winkelen of de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, u kunt altijd vertrouwen op deze betrouwbare e-bike. Bovendien is hij ook zeer geschikt voor langere tochten door stad en land. Ontdek nu zelf het comfort en gemak van de Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0!

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen