1. elektronica
  2. Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu

Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu

Maak kennis met de Villette l' Amant Eco, een prachtige elektrische damesfiets met een modern design. Deze fiets is uitgerust met een krachtige achterwielmotor en een 7-versnellings derailleur, waardoor u moeiteloos kunt fietsen. Of u nu tegen de wind in fietst, een heuvel opgaat of een zware last op de bagagedrager heeft, met de trapondersteuning van deze fiets kost het u nauwelijks moeite. En als u met de wind mee fietst, kunt u zelfs een snelheid van 25 km/u bereiken met behulp van de ondersteuning. Maar ook zonder trapondersteuning kunt u met de 7 versnellingen op eigen kracht nog sneller gaan. En maakt u zich geen zorgen, de v-brake remmen op zowel het voor- als achterwiel zorgen ervoor dat u in noodgevallen snel en veilig kunt stoppen. De geïntegreerde 10,4 Ah accu is netjes verwerkt in het stevige aluminium frame en de achterwielmotor is gedeeltelijk verborgen achter de cassette met 7 tandwielen, waardoor het niet direct duidelijk is dat deze prachtige fiets voorzien is van elektrische trapondersteuning. Pas als u fluitend andere weggebruikers voorbij fietst, zal het hen opvallen. Maar dat is nog niet alles! Deze Villette l' Amant Eco heeft nog vele andere handige functies. Zo is de fiets uitgerust met een handige bagagedrager waarop u al uw spullen gemakkelijk kunt vervoeren. Daarnaast is de fiets voorz.

Veelgestelde vragen over Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu is een Stadsfiets.

De framemaat van Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette l' Amant Eco, elektrische damesfiets, 7sp, 10,4 Ah, geïntegreerde accu kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen