1. elektronica
  2. Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh

Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh

De Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh is een fantastische elektrische transportfiets met een eigentijdse uitstraling. Deze fiets is perfect voor dagelijks gebruik, vooral voor woon-werk verkeer. Wat deze elektrische transportfiets echt speciaal maakt, is het solide frame en de hoogwaardige afwerking met kwalitatieve onderdelen. Met de handige voordrager kun je gemakkelijk een mand of krat bevestigen, waardoor het ideaal is voor het vervoeren van dagelijkse boodschappen of voor een heerlijke fietstocht. Daarnaast beschikt deze fiets over een krachtige elektrische motor die je ondersteunt tijdens het fietsen. Met een batterijcapaciteit van 360 Wh kun je zonder zorgen lange afstanden afleggen. De elektrische ondersteuning geeft je net dat extra duwtje in de rug, waardoor je moeiteloos elke heuvel of tegenwind kunt trotseren. Met de Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh kun je genieten van comfortabel en zorgeloos fietsen. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, deze elektrische transportfiets is de perfecte metgezel. Met zijn stijlvolle look en praktische functionaliteiten is hij niet alleen een geweldige fiets, maar ook een echte blikvanger.

Veelgestelde vragen over Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh is een Transportfiets.

De framemaat van Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh heeft een als aandrijving met 3 versnellingen.

Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Stokvis E-Transporter N3 RB 360 Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen