1. elektronica
  2. MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND

MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND

Type fiets

Fixie

Framemaat

47

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND

De MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND is de perfecte metgezel voor een ontspannen fietstocht langs het strand. Met zijn stijlvolle en trendy ontwerp is deze fiets een echte blikvanger. De prachtige Matt Sand kleur geeft een subtiele en moderne uitstraling, waardoor je in stijl kunt cruisen. Deze beachcruiser is uitgerust met 7 versnellingen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Of je nu een relaxte rit maakt langs de kust of een wat uitdagender terrein wilt verkennen, deze fiets past zich aan jouw wensen aan. De 26 inch banden bieden een uitstekende grip op verschillende ondergronden en zorgen voor een soepele en comfortabele rit. De MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND is voorzien van hoogwaardige materialen en is duurzaam gebouwd. Met zijn stevige frame en betrouwbare remmen kun je met een gerust hart op pad gaan. Daarnaast zijn er handige accessoiremogelijkheden, zoals een mandje voorop, om je strandspullen of boodschappen mee te nemen. Kortom, met deze beachcruiser ben je klaar voor elke fietsavontuur en zie je er ook nog eens fantastisch uit!

Veelgestelde vragen over MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND is een Fixie.

De framemaat van MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND is 47. De wielmaat is 26 Inch.

MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MBM MAUI BEACHCRUISER 26 INCH 7 SPEED MATT SAND kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen