1. elektronica
  2. Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike

Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

11.8 g

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike

De Cheetah Prey 1sp in olijfgroen is een stijlvolle en minimalistische stadsfiets met een sportief karakter. Deze fixie, ook wel bekend als single-speed, is oorspronkelijk ontworpen als een baanfiets die veel wordt gebruikt door fietskoeriers in steden zoals New York en San Francisco. Met de Cheetah Fixed Gear bike kun je ervoor kiezen om met een zogenaamde doortrapper te rijden, of je kunt het achterwiel omdraaien en genieten van een 'free-wheel' ervaring. Naast het trendy design en de sportieve uitstraling, biedt de Cheetah Prey 1sp ook gemak en veiligheid. Deze fixed gear fiets is namelijk uitgerust met handremmen, wat het remmen eenvoudig en betrouwbaar maakt. Of je nu door drukke straten navigeert of een ontspannen rit maakt in het park, deze fiets is geschikt voor elke situatie. Met zijn olijfgroene kleur is de Cheetah Prey 1sp een echte eyecatcher en een must-have voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar een betrouwbare en trendy stadsfiets.

Veelgestelde vragen over Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 11.8 g en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Prey 1sp Olive green 54 fixed gear /Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen