1. elektronica
  2. Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager

Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager

Type fiets

Omafiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

18 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager

De Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager is een trendy en praktische fiets die perfect is voor al je dagelijkse avonturen. Of je nu naar school, werk of de supermarkt gaat, deze omafiets is jouw ideale metgezel op de weg. Met zijn stevige stalen frame en comfortabele zadel biedt deze fiets een soepele en stabiele rit, zelfs op hobbelige wegen. Deze omafiets wordt geleverd in een handige doos, waardoor je hem eenvoudig kunt monteren en klaar kunt maken voor gebruik. Maar als je liever een rijklare variant wilt, kun je deze ook bestellen via Bol.com of rechtstreeks via onze website www.wheelerz.nl. Onze rijklare variant wordt zorgvuldig geassembleerd en afgesteld door onze ervaren fietsmonteurs, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe fiets zodra hij bij je thuis wordt bezorgd. Met de handige voordrager kun je gemakkelijk je boodschappen, tas of andere spullen meenemen tijdens het fietsen. Daarnaast is deze omafiets voorzien van een betrouwbare terugtraprem en een stevige bagagedrager, zodat je altijd voldoende ruimte hebt om je spullen veilig op te bergen. Met de Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager ben je niet alleen in stijl onderweg, maar ook praktisch en comfortabel.

Veelgestelde vragen over Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 18 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz.nl omafiets 28 inch met voordrager kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen