1. elektronica
  2. E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK

E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

38

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK

De E-VISION MATISSE opvouwbare e-bike is de perfecte metgezel voor iedereen die onderweg is. Met zijn handige vouwsysteem kunt u deze fiets moeiteloos in en uitklappen, waardoor hij ideaal is voor pendelaars, reizigers en iedereen die graag de wereld wil verkennen. Of u nu naar het werk rijdt of een avontuur in de natuur aangaat, deze e-bike biedt ultiem gemak en comfort. Met 7 versnellingen kunt u moeiteloos schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen. Of het nu gaat om een steile heuvel of een vlakke weg, deze e-bike past zich aan uw behoeften aan. Daarnaast zorgt de verende voorvork voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen. U zult versteld staan van hoe goed deze fiets rijdt. De E-VISION MATISSE opvouwbare e-bike heeft een stijlvol zwart ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken. Het frame is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor deze fiets niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat. Of u nu door de stad fietst of een schilderachtige route volgt, deze e-bike zal zeker indruk maken. Bovendien is hij milieuvriendelijk en efficiënt, waardoor u niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet. Dus waar wacht u nog op? Kies voor de E-VISION MATISSE opvouwbare e-bike en geniet van een moeitelo.

Veelgestelde vragen over E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK is een Vouwfiets.

De framemaat van E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK is 38. De wielmaat is 20 Inch.

E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je E-VISION MATISSE FOLDABLE E-BIKE 20 INCH 7 SPEED BLACK kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen