1. elektronica
  2. Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike

Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

59

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

11.8 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm

Omschrijving van Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike

De Cheetah Prey 1sp Olive Green 59 fixed gear single speed fiets is een absolute eyecatcher. Deze trendy stadsfiets combineert een minimalistisch design met een sportief karakter. De fixie, ook wel bekend als single-speed, is oorspronkelijk ontworpen als een baanfiets en wordt veel gebruikt door fietskoeriers in steden zoals New York en San Francisco. Deze Cheetah Fixed Gear Bike is uitgerust met een zogenaamde doortrapsysteem, maar kan ook worden omgebouwd tot een 'free-wheel' door simpelweg het achterwiel om te draaien. Dit zorgt voor ultieme veelzijdigheid en plezier tijdens het fietsen. Daarnaast zijn deze fietsen ook voorzien van handremmen, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid tijdens het rijden. De Prey 2.0 is een verbeterde versie van de populaire Prey-serie. Met zijn opvallende olijfgroene kleur en strakke lijnen is deze fiets een ware blikvanger op de straten van de stad. Het frame is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Bovendien is de Cheetah Prey 1sp Olive Green 59 uitgerust met kwalitatieve banden en een comfortabel zadel, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Of je nu een fietskoerier bent die door de drukke straten van de stad zoeft, of gewoon op zoek bent naar een trendy en betrouwbare stadsfiets, de Cheetah Prey 1sp.

Veelgestelde vragen over Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike is 59. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 11.8 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Prey 1sp Olive green 59 fixed gear Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen