1. elektronica
  2. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

11.4 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze

De Supersuper Lola Meisjesfiets 16 inch is niet zomaar een fiets, het is een compleet pakket voor jonge avonturiers! Deze prachtige fiets is uitgerust met een fietsbel, spatborden en een dubbel remsysteem. Met de Grijs Roze Lola fiets kan je dochter op een veilige manier leren fietsen. Deze 16 inch fiets is geschikt voor meisjes van 4 tot ongeveer 7 jaar oud. Het dubbele remsysteem biedt twee opties om te remmen: een knijprem aan het stuur en een terugtraprem. Zo kan je dochter zelf bepalen welke remmethode het beste bij haar past. Maar deze fiets is niet alleen functioneel, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit! De combinatie van kleuren en het royale zadel maken de SuperSuper Lola Meisjesfiets 16 inch echt een blikvanger. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze fiets ook nog een bagagedrager en een voordrager. Hierdoor kan je dochter al haar spulletjes meenemen tijdens haar avonturen. Daarnaast kan het zadel en het stuur eenvoudig op de juiste hoogte worden ingesteld, zodat deze perfect zijn afgestemd op de lengte van je dochter. Met de Supersuper Lola Meisjesfiets 16 inch kan jouw dochter met plezier op ontdekkingsreis gaan!

Veelgestelde vragen over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze is . De wielmaat is 16 Inch.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 11.4 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen