1. elektronica
  2. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

30800 g

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs

De AMIGO E-Vibe D1+ elektrische stadsfiets voor dames is een veelzijdige en praktische fiets met een hoog comfortniveau! Deze sportieve e-bike is perfect voor dagelijks gebruik en heeft een onverslaanbare prijs. De fiets heeft een frame van 51 centimeter en een wielmaat van 28 inch, en is uitgevoerd in een prachtige matgrijze kleur met zwarte details die zorgen voor een mooi contrast. Deze e-bike is uitgerust met een krachtige MXUS voorwielmotor, waardoor je moeiteloos kunt fietsen. Met de 7 versnellingen van Shimano Speed 7 derailleur kun je altijd de juiste trapzwaarte kiezen. Daarnaast zorgt de verende voorvork voor extra comfort tijdens het rijden. Met een actieradius tot 110 kilometer kun je heerlijk lang genieten van je fietstochtjes. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of een ontspannen ritje maakt, met de AMIGO E-Vibe D1+ sta je altijd in stijl en comfort op de fiets!

Veelgestelde vragen over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs is een Stadsfiets.

De framemaat van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs is 51. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 30800 g en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 51 cm 7 Versnellignen Matgrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen