1. elektronica
  2. Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis

Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

17

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

1 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis

Geniet van een unieke rit met onze Goetze Mood Retro Vintage Holland City Bike. Deze prachtige fiets is ontworpen om jouw eigen stijl en smaak te benadrukken. Met een stevig zwanenhalsframe en een breed scala aan kleuren, is deze fiets een ware verrijking voor al jouw dagelijkse fietstochten. De Goetze Mood is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Met een 26 inch wielmaat en 6 versnellingen van Shimano, biedt deze fiets de perfecte balans tussen snelheid en comfort. Of je nu door de stad fietst of over landweggetjes rijdt, je zult altijd genieten van een soepele en moeiteloze rit. Daarnaast heeft deze retro fiets een lage instap, waardoor op- en afstappen gemakkelijk en veilig is. Het mandje aan de voorkant is niet alleen een leuke toevoeging, maar wordt ook geleverd met een vulling, zodat je jouw spullen veilig en georganiseerd kunt meenemen. Kies voor de Goetze Mood Retro Vintage Holland City Bike en beleef een onvergetelijke fietservaring vol stijl en comfort.

Veelgestelde vragen over Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis is een Stadsfiets.

De framemaat van Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis is 17. De wielmaat is 26 Inch.

Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 1 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Goetze mood retro vintage holland city bike 26inch 6 speed shimano lage instap mandje met vulling gratis kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen