1. elektronica
  2. Accu 500Wh Bosch 36v

Accu 500Wh Bosch 36v

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Accu 500Wh Bosch 36v om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Accu 500Wh Bosch 36v

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Accu 500Wh Bosch 36v

De Accu 500Wh Bosch 36v is de perfecte metgezel voor jouw Cortina elektrische fiets. Met een krachtige 36V motor en een indrukwekkende capaciteit van 500Wh zorgt deze accu ervoor dat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Of je nu naar je werk pendelt, een ontspannende fietstocht maakt in het weekend of gewoon de stad verkent, deze accu geeft je de vrijheid om te gaan waar je wilt. De Accu 500Wh Bosch 36v is uitgerust met de nieuwste technologieën van Bosch, waardoor je kunt genieten van een betrouwbare en efficiënte energievoorziening. Met een capaciteit van 13.4Ah kun je rekenen op een lange levensduur en een consistent vermogen tijdens je rit. Bovendien is deze accu eenvoudig te monteren op je Cortina elektrische fiets, zodat je snel en gemakkelijk kunt starten met fietsen. Met de Accu 500Wh Bosch 36v hoef je je geen zorgen te maken over het bereik van je elektrische fiets. Of je nu heuvels beklimt, tegenwind hebt of gewoonweg wilt genieten van een langere rit, deze accu zal je ondersteunen met zijn indrukwekkende vermogen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de Accu 500Wh Bosch 36v en ervaar het plezier van grenzeloos fietsen.

Veelgestelde vragen over Accu 500Wh Bosch 36v

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Accu 500Wh Bosch 36v is een Stadsfiets.

De framemaat van Accu 500Wh Bosch 36v is . De wielmaat is .

Accu 500Wh Bosch 36v heeft een als aandrijving met versnellingen.

Accu 500Wh Bosch 36v is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Accu 500Wh Bosch 36v kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen