1. elektronica
  2. Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp

Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

9

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp

Deze prachtig vormgegeven elektrische herenfiets is echt een pareltje. Het is uitgerust met een krachtige achterwielmotor en een geïntegreerde accu, waardoor je bijna vergeet dat het eigenlijk een e-bike is. Alleen wanneer je erop rijdt, zul je het merken, want je hebt de keuze uit maar liefst 5 ondersteuningsstanden en 9 versnellingen met de Shimano Alivio derailleur. Hierdoor kun je moeiteloos iedereen voorbijfietsen en ontspannen genieten van je rit. De fiets is ook voorzien van comfortabele zadelpen- en voorvorkvering, een heerlijk zadel, brede banden en krachtige verlichting. Hierdoor is het niet alleen een geweldige stadsfiets, maar ook perfect voor lange toertochten. Het LCD-display heeft zelfs een handige USB-poort, zodat je onderweg je telefoon kunt opladen. Zo blijf je altijd verbonden, zelfs tijdens je avontuurlijke fietstochten. Met deze elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp. ben je verzekerd van een plezierige en comfortabele fietservaring. Of je nu door de stad fietst of het platteland verkent, deze fiets biedt de perfecte combinatie van stijl, technologie en comfort. Dus waar wacht je nog op? Stap op en geniet van je nieuwe elektrische herenfiets!

Veelgestelde vragen over Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp heeft een Ketting als aandrijving met 9 versnellingen.

Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen