1. elektronica
  2. s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen

s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

24

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen

De s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen is een fantastische kinderfiets die geavanceerde functies biedt voor jonge avonturiers. Met zijn 7 versnellingen is deze fiets perfect voor kinderen die graag snelheid willen ervaren en uitdagende routes willen verkennen. Of het nu gaat om het doorkruisen van kronkelige bospaden of het verkennen van de stad, deze fiets is ontworpen om aan alle behoeften van jonge rijders te voldoen. Met zijn StVZO-conforme ontwerp is de s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen niet alleen veilig, maar ook een opvallende verschijning. De fiets is uitgerust met hoogwaardige componenten die zorgen voor een soepele en betrouwbare rit. Het robuuste frame en de brede banden zorgen voor stabiliteit en grip op verschillende ondergronden. Bovendien is de fiets voorzien van een comfortabel zadel en ergonomische handvatten, zodat kinderen comfortabel kunnen rijden, zelfs tijdens lange ritten. Met de s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen kunnen jonge fietsers hun grenzen verleggen en hun fietsvaardigheden verbeteren. Deze fiets biedt niet alleen plezier en avontuur, maar ook de mogelijkheid om het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe routes met vrienden of het genieten van een ontspannen rit met het gezin, deze fiets is de perfecte metgezel voor jonge avonturiers.

Veelgestelde vragen over s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen is een Stadsfiets.

De framemaat van s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen is 24. De wielmaat is 24 Inch.

s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen heeft een als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen is geschikt voor met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je s'cool troX EVO 24 7-S Kinderen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen