1. elektronica
  2. Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint

Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

41

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

16 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint

De Bikestar retro damesfiets is een prachtige fiets met een nostalgisch design. Deze fiets is speciaal ontworpen voor vrouwen met een lengte tussen de 150 en 170 centimeter. Het zadel en stuur zijn eenvoudig in hoogte te verstellen, zodat je altijd een comfortabele zithouding kunt vinden. Deze fiets is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens praktisch in gebruik. Met een framehoogte van 41 cm is deze fiets ideaal voor dagelijkse ritjes in de stad. Daarnaast beschikt de fiets over een 7-versnellingen derailleur met een handige draaigreep schakelaar. Hiermee kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden, zodat je altijd de juiste versnelling kunt kiezen. De Bikestar retro damesfiets is uitgevoerd in een trendy mintgroene kleur, wat de fiets een unieke uitstraling geeft. Daarnaast is de fiets voorzien van een stevige bagagedrager, waarop je gemakkelijk je tas of boodschappen kunt meenemen. Kortom, deze fiets combineert stijl, comfort en functionaliteit op een unieke manier.

Veelgestelde vragen over Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint is een Stadsfiets.

De framemaat van Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint is 41. De wielmaat is 26 Inch.

Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 16 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur, mint kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen